29.06.2014

ПОТРІБНІ ВОЛОНТЕРИ ДЛЯ СПОСТЕРЕЖЕННЯ ЗА МИРНИМИ ЗІБРАННЯМИ У М. КИЄВІ!

ПОТРІБНІ ВОЛОНТЕРИ ДЛЯ СПОСТЕРЕЖЕННЯ ЗА МИРНИМИ ЗІБРАННЯМИ У М. КИЄВІ!

 Проводитиметься навчання як проводити моніторинг свободи мирних зібрань та власне сам моніторинг групою громадського спостереження «ОЗОН» у співпраці зі Спеціальною спостережною місією ОБСЄ в Україні та експертом Центру досліджень правоохоронної діяльності – ЦДПД.

У період, коли наша країна йде складним шляхом утвердження своїх прав особливо потрібно досягати та фіксувати реалізацію прав людини мирним шляхом. Усі люди мають свободу мирних зібрань і як міліція, влада можуть забезпечувати цю свободу, а громадяни з одного боку користуватися нею, а з іншого боку не перешкоджати іншим предмет нашого спостереження.

Цього тижня відбудеться Марш Рівності – публічна правозахисна подія на захист та утвердження поваги до рівності та різноманіття. Для багатьох країн, включно з Україною, належне дотримання свободи зібрань цієї тематики є лакмусовим папірцем, що показує рівень нашої толерантності та істинного розуміння поняття прав людини, що є частиною життя усіх.

Дата та час проведення НАВЧАННЯ: 3 липня (четвер) о 18:00, місце уточнюватиметься зареєстрованим учасникам. Щоб зареєструватися необхідно заповнити коротку форму  http://bit.ly/1bIlVUl.

У разі виникнення додаткових питань ви можете звернутись, надіславши приватне повідомлення на нашу сторінку https://www.facebook.com/OZON.monitoring або електронну пошту ozon.monitoring@gmail.com

Дата та час проведення МАРШУ РІВНОСТІ та проведення спостереження: 05 липня 2014 року 10:00 год. (дату та час може бути змінено, про що буде повідомлено). Питання, що можуть виникнути можна переглянути на офіційних ресурсах організаторів зібрання.

Більше про Спеціальну спостережну місію ОБСЄ в Україні та Центр досліджень правоохоронної діяльності – ЦДПД можна дізнатись за посиланнями:

http://www.osce.org/uk/ukraine-smm

https://www.facebook.com/clear.org.ua

Група громадського спостереження «ОЗОН» – добровільне об’єднання активних громадян – передусім, громадських активістів, юристів, журналістів, які усвідомлюють важливість якісного громадського контролю за державними органами, а також за ключовими процесами, які відбуваються на лінії зіткнення суспільства та держави або людини та держави, зокрема, під час мирних зібрань та судових процесів. За результатами спостережень «ОЗОНівці» оприлюднюють висновки та рекомендації. Громадські спостерігачі – незалежна сторона, вони завжди залишаються поза межами процесу. Детальнішу інформацію можна отримати у соціальних мережах www.facebook.com/OZON.monitoring

Назад
Попередня Наступна
buttons