11.09.2017

Початок експериментального курсу “Права людини мовою документального кіно”

Представництво Фонду імені Фрідріха Еберта, Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA (Мережа кіноклубів DOCU/КЛУБ) та Київська школа прав людини та демократії (Центр громадянських свобод) розпочали курс для молоді “Права людини мовою документального кіно”.

Участь в курсі візьмуть студенти, волонтери і курсанти Національної Академії Внутрішніх Справ. Анонс курсу викликав неабияку цікавість у молоді і організатори отримали понад 150 заявок.

Першу вступну за темою “Введення в права людини” лекцію провела Олександра Матвійчук – правозахисниця, голова організації “Центр громадянських свобод”

У рамках курсу протягом трьох місяців (кожна друга середа місяця) у Києві будуть проведені 8 показів найкращих світових зразків документального кіно, у яких підіймаються питання права на життя, свободи слова, протестів, питання рівності, громадського контролю тощо. Після показу фільмів на учасників перегляду чекатиме обмін досвідом із відомими правозахисниками, які працюють по конкретній темі.

Назад
Попередня Наступна
buttons