01.06.2014

«ОСНОВИ БЕЗПЕКИ ДЛЯ ПРАВОЗАХИСНИКІВ ТА ГРОМАДЯНСЬКИХ АКТИВІСТІВ». ТРЕНІНГ 12-14 ЧЕРВНЯ

У відповідь на те, що правозахисникам  та громадським діячам України доводиться вирішувати важкі завдання, пов’язані з моніторингом майбутніх виборів, організацією громадянських акцій, організацією інформаційного, медичного, правового  чи управлінського супроводу активних громадянських ініціатив на Сході, Півдні України та Криму, що на даний момент постійно супроводжується  ризиками і загрозами, ГО «Центр Громадянських Свобод», міжнародна організація «PACT» та міжнародний фонд захисту правозахисників «Front Line Defenders» проводять тренінг з організації захисту та безпеки правозахисників та громадянських активісті.

Захід відбудеться в м. Києві 13-15 червня 2014 року

Метою цього тренінгу є сприяння у поширенні навичок та знань, а також забезпечення додатковими інструментами, які можуть допомогти їм у вирішенні проблем особистої та організаційної безпеки , за допомогою тренінгу та навчальних матеріалів.

Тренінг включає в себе такі теми:

– оцінка ризику,
– аналіз загроз,
– дії в разі зазіхань на безпеку,
– цифрова безпеку (базовий рівень ),
– подолання стресу,
– розробка практичного плану щодо забезпечення безпеки, адаптованого під особисту ситуацію кожного правозахисника чи громадського активіста;
– розробка практичного плану безпеки організації .

Тренінг потребує активного включення учасників. В ньому використовуються техніки мозкового штурму, роботи в малих групах , розбору конкретних ситуацій, рольових ігор та дискусії.

Експерт тренінгу – Олександра Делеменчук – правозахисник, Координатор міжнародних програм ГО «ЦГС», міжнародний тренер з безпеки «Front Line Defenders». Брала участь у міжнародних місіях в Казахстані та Білорусії, так само координувала Громадський центр допомоги Грузії – в найважчі дна для громадян цих країн.

Щоб взяти участь у заході – необхідно заповнити онлайн-форму та пройти відбір

(https://docs.google.com/forms/d/1ah4hMr_WAEd-DO_XM2RMb3VsLIyZNSTDKfHqErvIQcw/viewform?sid&c=0&w=1&token)

Заявки приймаються до 12:00 год., 08 червня 2014 року

  Участь у заході є безкоштовною. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами. Іногороднім компенсуються транспортні витрати, забезпечується житло та харчування. Точне місце та більш детальну інформацію щодо проведення тренінгу буде повідомлене відібраним учасникам.

За додатковою інформацією щодо тренінгу просимо звертатися до Олександри Романцової (+38063 208 87 95, Aleksandra.romantsova@gmail.com).

Довідково:Тренінг реалізується в рамках навчальної програми у сфері захисту та безпеки «Front Line Defenders»

Назад
Попередня Наступна
buttons