03.01.2017

Міністерство підтримало Новорічний марафон листів для українських політв’язнів РФ

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України підтримало ініціативу ГО “Євромайдан SOS”, яка у рамках кампанії LetMyPeopleGo організує Новорічний марафон листів для українських в’язнів, переслідуваних за політичними мотивами в Росії та на території окупованого Криму.

Новорічний марафон листів присвячений громадянам Незалежної України, які залишаються за гратами російських в’язниць за надуманими обвинуваченнями.
Керівники Міністрества підписали листвіки на їхню підтримку і побажали якнайшвидшого звільнення. «Наша мета – Ваша свобода!», – йшлося у привітанні.
Цих громадян визнано політв’язнями Міжрегіональним правозахисним центром «Меморіал» та міжнародною неурядовою організацією Amnesty International. Для усіх в’язнів сумління листи з України — це ковток свободи, зв’язок із зовнішнім світом та моральна підтримка. Щирі слова нагадають, що про цих людей не забувають, за їхнє звільнення борються, їх чекають на Батьківщині.
Зазначимо, що Міністерство виступає ініціатором створення державного фонду підтримки політв’язнів та членів їхніх сімей.

Новина опублікована на сайті міністерства 01.01.2017: http://mtot.gov.ua/ministerstvo-pidtrymalo-novorichnyj-marafon-lystiv-dlya-ukrayinskyh-politv-yazniv-rf-2/

Назад
Попередня Наступна
buttons