20.08.2018

Громадські організації розповіли про права людини на фестивалі у Кам’янському

джерело: Експертний центр з прав людини

Зазвичай правозахисні події проходять в Києві, рідше – в обласних центрах, ще рідше – в невеликих містах. Низка організацій, що працюють з правами людини, вирішили виправити цю ситуацію. 18 серпня Експертний центр з прав людини за підтримки Кам’янської міської ради та правозахисних організацій організував правозахисне містечко на щорічному Фестивалі за здоровий спосіб життя в Кам’янському в Дніпропетровській області.

Експертний центр з прав людини, ініціатива “Громадські детективи”, Центр інформації про права людини, Мережа правового розвитку, Україна без тортур, Асоціація українських моніторів дотримання прав людини, Центр громадянських свобод, провели інтерактивні лекції, дискусії та ігри про права людини, роздавали літературу.
Також до заходу долучився Кам’янський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги. Спеціалісти центру надавали юридичні консультації.
Учасники ініціативи “Громадські детективи” провели інтерактивну лекцію «Громадський детектив: хто він і як ним стати?».
Центр інформації про права людини та місцеве управління патрульної поліції провели зустріч «Громада у безпеці – як співпрацювати з поліцією».

Назад
Попередня Наступна
buttons