06.05.2016

Анонс. Громадський контроль – це ми!

Запрошуємо активних людей – КРОКівців і не тільки – на інформаційно-навчальну зустріч групи громадського спостереження “ОЗОН” для розмови про громадський контроль в Україні, а саме дізнатися про інструменти моніторингу мирних зібрань, судових процесів, адміністративної роботи судів від групи громадського спостереження «ОЗОН».

Місце зустрічі – Асоціація випускників Університету КРОК – вул. Лагерна, 30-32, оф. 109 (М. “Берестейська”).

Час – 10 травня о 18:30.
Питання – http://alumni.krok.edu.ua/page/9

ОЗОНівці займаються системним моніторингом мирних зібрань і судів вже четвертий рік. Ми бачили Україну в різні часи і точно можнемо сказати, що владі потрібний незалежний контроль, щоб вона захищала наші права.

Координатор групи громадського спостереження «ОЗОН», Валерія Рибак і волонтери «ОЗОН» розкриють поняття і суть громадського контролю; види моніторингу; як за допомогою результатів моніторингу вимагати у влади змін.

Окремо зупинимося на тому як долучитися до «ОЗОН» і яке додаткове навчання можна пройти. Наприклад, група громадського спостереження «ОЗОН» оголошує відкритий конкурс на участь у навчанні громадських спостерігачів у Празі. Тема: Акції протесту в умовах гострих соціальних протистоянь та збройних конфліктів. Одним з тренерів буде голова Ради експертів ОБСЄ з питань мирних зібрань Ніл Джарман. Більше інформації за посиланням:
https://www.facebook.com/OZON.monitoring/photos/a.1375469319373219.1073741828.1375439149376236/1666196683633813/?type=3&theater

Дякуємо за таку можливість члену Асоціація випускників Університету КРОК – Олександрі Романцовій!

Вхід – вільний!

Довідково:

Група громадського спостереження «ОЗОН» – добровільне об’єднання активних громадян – передусім, громадських активістів, юристів, журналістів, які усвідомлюють важливість якісного громадського контролю за державними органами, а також за ключовими процесами, які відбуваються на лінії зіткнення суспільства та держави або людини та держави, зокрема, під час мирних зібрань та судових процесів. За результатами спостережень «ОЗОНівці» оприлюднюють висновки та рекомендації. Громадські спостерігачі – незалежна сторона, вони завжди залишаються поза межами процесу. Детальнішу інформацію можна отримати у соціальних мережахwww.facebook.com/OZON.monitoring та на сайті організації-засновниці, Центр Громадянських Свобод http://ccl.org.ua/activities/hr/ozon/

Назад
Попередня Наступна
buttons