10.05.2017

Акція Євромайдан SOS до річниці арешту Олега Сенцова та “кримських терористів”

#пораотпускать

Саме з таким лозунгом правозахисники та волонтери кампанії LetMyPeopleGo, яку вже третій рік поспіль веде Євромайдан SOS, вийдуть на акцію до третьої річниці арешту українського кінорежисера, сценариста, письменника Олега Сенцова 11 травня об 11:30 біля головного виходу станції метро Хрещатик. Участь в акції також візьме сестра Олега Наталя КАПЛАН та інші рідні політв’язнів.

 

Олега Сенцова арештували 10 травня 2014 року в окупованому Криму. Окрім нього ФСБ затримали Олексія Чирнія, Геннадія Афанасьєва та Олександра Кольченко. Усіх засудили за сфабрикованим обвинуваченням у тероризмі до різних строків ув’язнення. Із четвірки “кримських терористів” сьогодні на свободі знаходиться тільки Геннадій Афанасьєв.

 

Учасники акції нагадають, що попри травневі свята та Євробачення є речі, які для українського суспільства завжди в топі порядку денного.

 

Волонтери кампанії LetMyPeopleGo закликають українців підтримати політв’язнів Кремля, для чого зробити на своїй сторінці у соціальних мережах пост із хештегом #пораотпускать  

 

За додатковою інформацією прохання звертатися до Катерини Златіної, Центр громадянських свобод +380673814088, lmpg.ukraine@gmail.com

Назад
Попередня Наступна
buttons